// du läser...

Marknad / Kommunikation

Dåliga rekryteringsannonser

Satt och läste min vän Pata´s bloggning om ”Drömjobbet…” och kom på att jag tog en skämdump av något himla roligt (eller tragiskt) för några dagar sedan. Det handlar om en ruskigt dålig rekryteringsannons på Skatteverkets hemsida.Tyvärr är Skatteverket inte ensamma om att dela ut dåliga platsannonser. En närmre titt i DN, Metro eller på någon av alla marknadsplatser för köp av humankapital på vårt kära Internet ger till mångt och mycket samma bild.Rekrytering är marknadsföring. Marknadsföring och reklam, eller egentligen alla kommunikationsdiscipliner skall skötas av personer med kompetens inom området. Hur kan det vara svårt att förstå?Dagens eftertanke: Hur ser det egentligen ut om 20 år?

Tommie - tjompa - Nordholm

Tommie Nordholm, jag, har i över 14 år professionellt och fokuserat arbetat med att se till att företag och organisationer får ut mesta möjliga av sina webb- och marknadssatsningar. Detta utan att bli förda bakom ljuset av div. olika leverantörer.

På den här bloggen tar med engagemang, Berghs-diplom och ett jävlar anamma i ryggen upp saker som berör och utvecklar vår vardag. Din konkurrents morgon-dag.

Intresserad av ett förutsättningslöst möte för att diskutera hur ditt projekt kan optimeras till att bli bästa möjliga?

+46 733 50 88 68
tommie@apdf.se
www.apdf.se

Twitter

Photos on flickr

Switch to our mobile site